Щатската Airmap ще презентира продукта си в България

AirMap водещ доставчик на платформи за управление на дроновете във въздушното пространство. Милиони дронове, хиляди производители, разработчици и ръководители на въздушното пространство разчитат на услугата за да поддържат ситуационна осведоменост и да общуват с останалите в долното въздушно пространство.

Събитието ще се проведе в сградата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията в София на 11 юли 2019 г.

Заверка и потвърждение

Платформата на AirMap включва комплект от сигурни решения за надеждна идентификация, потвърждение и заверяване на дрон в полет чрез SSL/TLS сертификати. Заедно с DigiCert, AirMap създават Drone ID, първия публичен дигитален сертификат за дронове.

Дигитална заверка на въздушното пространство

AirMap позволява моменталната заверка на операциите с дронове от трети страни основано на контекстни правила на въздушното пространство проектирани от авиационните власти с зададена юрисдикция. Полетните планове идентифицирани като ниско-рискови могат да се одобрят предварително за заверка от интуитивното табло за дигитално управление на въздушното пространство на AirMap.

Полетно планиране реално-временна телеметрия

AirMap осигурява динамични способности за планиране на полета основани на консултации на въздушното пространство, препядствия, време и близките летателни апарати за отстраняване на конфликти в реално време и правилата за ограничени географски зони (geofencing). Телеметрията е налична за всеки полет, включително позициониране, полетна линия, излитанем кацане, разстояние и височина.

Повече може да видите на видеото (около 30 минути):

Сподели публикацията : 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

прочети също

блог

Други теми,които може да ти бъдат интересни :

Контакти

Свържи се с нас!

Ще отговорим на всякакви въпроси и ще ви дадем информацията, от която се нуждаете.

Информация за контакти :

Последвайте ни : 

Изпрати ни запитване :